4233548_grafic-2015-vânzări-venituri

 

Bine ati venit la lista mea a anului 2015 cu cele mai bune oportunități de afaceri. Acestea sunt idei de afaceri care cred ca va da antreprenorilor in devenire cea mai bună șansă de a face bani în anul care vine. Și la fel de important , oportunitatea de a începe o afacere care va dura și va aduce bani pentru multi ani de acum inainte. Nu toate dintre ele sunt idei care cred că va vor aduce o avere . Unele au acest potențial . Altele se încadrează în categoria persoanelor ce vor sa economiseasca ceva banuti. Și unele dintre ideile de pe această listă sunt , desigur , unele mai interesante decât altele. Tineti minte, există o mulțime de idei de afaceri care nu vor fi pe această listă , care pot fi dezvoltate în întreprinderi mici de succes.

Tehnologia medicinii, afacerea de a crea și a produce dispozitive medicale , nu a fost niciodată accesibila pentru aproape nimeni. Combinația de resurse ieftine , cum ar fi imprimarea 3D și software-ul open-source și hardware fac prototipuri mult mai puțin costisitoare . Și piața tehnologiei medicale este în plină expansiune ; vânzările sunt de așteptat să ajungă la 228 miliarde $ până în 2015. Ce ați putea să creați pentru a face tratamentele medicale mai usor de suportat și / sau mai eficace ?

In ultimii ani, managementul social media a avut in prim plan afacerea in ceea ce priveste zona IT. Migratia cea mare a inceput si anul 2015 este anul ‘norului’. Multe companii sunt dornice de a ajunge acolo , dar nu știu cu adevărat atât de multe despre el. Altele raman pe loc , deoarece nu văd necesitatea și se tem de dezavantaje . Anumite cunostinte de IT in domeniul de afaceri ce muta diverse procese și aplicații în cloud reprezinta oportunități uriașe .

Siguranța alimentară devine din ce in ce mai mult o problemă . Nu este vorba doar de carnea de burger sau de puiul insuficient de gatit care amenință consumatorii; chiar și produse cum ar fi salata organica au fost supuse testarii alimentare . Pentru auto-apărare , poate , consumatorii acorda mai multă atenție atunci când cumpără produse alimentare și mișcarea locală de alimente este în creștere. Combina dorinta de a consuma mancare fara  gluten pentru a crea produse alimentare pe care oamenii le vor găsi cu adevărat irezistibile.

Poti dezvolta o idee de afacere in ceea ce priveste ingrijirea persoanelor varstnice. Ingrijirea la domiciliu a persoanelor varstnice poate crea anumite oportunități legate de serviciile de conducere , de livrare , de catering și de curatenie pentru seniorii care doresc să rămână în casele lor. Poti dezvolta cu siguranță propria ta afacere de furnizare de ingrijiri pentru persoanele in varsta , dar există, de asemenea si destul de multe francize disponibile de ingrijiri seniori .

Îmbătrânirea nu este asteptata de nimeni și unul dintre aspectele urâte ale îmbătrânirii cu care mulți oameni se confruntă este să părăsească ceea ce a fost casa lor timp de mulți ani pentru a se muta în una mai mica. Ce este cel mai rau este faptul că mulți seniori în astfel de circumstanțe nu au pe nimeni pentru a-i ajuta. De aceea, specialistii in imobiliare pentru seniori sunt o adevarata comunitate în creștere în Canada și SUA. Și în timp ce pentru a deveni un specialist in imobiliare pentru seniori inseamna a fii deja un agent imobiliar și a lua parte la un curs conceput de National Association of Realtors , nu trebuie să fii un agent imobiliar pentru a obține un loc in aceasta comunitate, da, in Canada sau SUA.

Yoga este afacerea din domeniul fitness-ului spre care este bine sa te indrepti. Numărul practicanților continuă să crească în fiecare an , probabil din cauza ca yoga în sine este atât de adaptabila și accesibila. Karaoke yoga , ‘Grey’ yoga , yoga ‘fierbinte’ ; există cu adevărat o yoga pentru toată lumea . Rețineți, americanii au cheltuit pe produsele de yoga numai in 2015, miliarde.

Utilizarea dronelor pentru scopuri de afaceri este o industrie în fază incipientă , dar cred că o să crească rapid, cat mai multe moduri de a folosi profitabil dronele sunt descoperite. A le folosi pentru supraveghere, căutare, salvare și verificare a incendiilor pentru a vedea dacă este sigur pentru pompieri sa intervina sunt doar câteva exemple.