54ed00d5ad493_-_emilia-clarke-lrg-new

Actrița Emilia Clarke, cea mai sexi femeie a anului 2015 în viziunea revistei Esquire

Actrița britanică Emilia Clarke, cunoscută în special pentru rolul din serialul Game of Thrones, a fost desemnată cea mai sexi femeie a anului 2015 de revista Esquire, scrie UPI.com.

Clarke, 28 de ani, apare pe coperta numărului din noiembrie al cunoscutei reviste pentru bărbați, pozând fără sutien și stând întinsă pe un pat luxos având doar un așternut alb așezat peste șolduri.

Ea reușește să întrunească numeroase calități contradictorii și să le exprime într-un mod natural: drăgălașă și dură, plină de emoție și determinare cu sânge rece’, scriu cei de la Esquire în articolul care însoțește fotografiile.

În paginile revistei Emilia Clarke vorbește și despre cum inițial nu a reușit să intre în pielea personajului său din serial, Daenerys Targaryen.

‘Agentul meu a vorbit cu regizorul care s-a ocupat de selecția pentru distribuție și i-a spus acestuia că rolul este potrivit pentru o persoană înaltă și blondă, însă l-a rugat să mă vadă și pe mine’, spune Emilia Clarke, care își amintește că a trebuit să joace două scene în care nu i s-a spus mare lucru, iar ea nu a făcut decât ceea ce face orice actor, și anume să caute pe Wikipedia despre ce este vorba pentru că nu avea timp să citească toate acele cărți.

Clarke a obținut rolul și a devenit rapid una dintre vedetele serialului produs de HBO.

În septembrie, Emilia Clarke a fost desemnată femeia anului și de către revista GQ. Recent, a jucat rolul Sarah Conor în ‘Terminator: Genisys’.

Emilia Clarke s-a născut în anul 1987 în Londra (Anglia) şi a copilărit în Berkshire. A început să joace la vârsta de 3 ani după ce a urmărit un musical la care tatăl ei lucra pe atunci, Show Boat. Şcoala a făcut-o la St Edward’s School, Oxford, între 2000 şi 2005; de asemeni a absolvit şcoala de artă teatrală şi cinematografică Drama Centre din Londra, în 2009 fiind cooptată în echipa “Game of Thrones”. Emilia devine populară dupa apariţia în acest serial.

În 2010, după absolvirea cursurilor de la Centrul Drama din Londra, Emilia a primit primul ei rol de film în filmul de televiziune Triasic Atac (2010). Rolul care a dus ,insa ,la descoperirea ei a venit în 2011, când a înlocuit o colega debutanta, Tamzin Merchant în Game of Thrones (2011), după filmare episodului pilot .Motizele pentru care Tamzin Merchant a renuntat la rol au ramas nedezvaluite. Emilia a câștigat in  2011 Premiul Emmy pentru cea mai buna actrita in rol secundar într-o dramă pentru rolul ei.A fost desemnata de nenumarate ori actrita cu cel mai frumos chip,cea mai frumoasa femeie din lume etc.

Va recomandam : Alpha-Gamma-Phi

S-a născut în Londra, dar a crescut în mediul ruralin localitatea Berkshire. Mama ei este o femeie de afaceri și tatăl ei esten inginer de sunetla  teatru. Ea, de asemenea, a crescut cu fratele ei, care studiază politica.

La vârsta de trei a mers pentru a vedea “Show Boat”,impreuna cu  mama ei, un musical la care tatăl ei a lucrat în spatele scenei ca  inginer de sunet. Ea a dorit sa devina actrita de atunci,fiind fascinata de incredibil de frumoasa lume a teatrului.